تلاش شبکه انجمن های دوستی ایران برای نمایش تمدن کهن ایرانی در میان دیپلمات ها
تاریخ انتشار: یکشنبه 23 اردیبهشت 1397
تلاش شبکه انجمن های دوستی ایران برای نمایش تمدن کهن ایرانی در میان دیپلمات ها

  تلاش شبکه انجمن های دوستی ایران برای نمایش تمدن کهن ایرانی در میان دیپلمات ها

آدرس کوتاه
امتیاز: Article Rating

 

 

نایب رئیس شبکه انجمن های دوستی ایران با سایر کشورها گفت: این انجمن می کوشد در حوزه دیپلماسی عمومی، چهره جمهوری اسلامی ایران را بین دیپلمات های خارجی مقیم تهران تغییر دهد اما این ارتباط به معنای عقب نشینی از مواضع نمی باشد.

رضا سیدان افزود: ارتباطات و تعاملات جمهوری اسلامی با سایر کشورهای خارجی به این معنا نیست که ایران در گفت و گوها و مذاکره های دو جانبه یا چند جانبه کوتاه می آید و از حق خود و مردمش چشم پوشی خواهد کرد.

وی افزود: شبکه انجمن های دوستی ایران با سایر کشورها با ایجاد پلی ارتباطی تلاش می کند که فرهنگ، تمدن کهن و پایبندی به ارزش های اسلامی را به نمایش بگذارد؛ همچنان که ایرانی ها انسان هایی اخلاق مدار بوده و به گفت و گوها و مذاکره ها بسیار پایبند هستند.

نایب رئیس انجمن های دوستی ایران با سایر کشورها اضافه کرد: برای تغییر چهره جمهوری اسلامی تلاش می شود تا سفیران، کارداران و رایزنان فرهنگی کشورهای خارجی از طریق انجمن های دوستی با آداب، آئین ها و فرهنگ مردم در نقاط مختلف کشور آشنا شوند.

او گفت: اقدام هایی از این دست نه تنها منجر به افزایش ورود گردشگران خارجی به کشور می شود، بلکه موجبات افزایش حجم سرمایه گذاری خارجی را نیز می تواند فراهم کند.

به گفته سیدان، انجمن های دوستی نزدیک به 11 سال پیش در قالب تشکل های غیردولتی، غیرسیاسی و غیرانتفاعی با رویکرد ایجاد پل ارتباطی بین ملت ها راه اندازی شده است.

به گزارش ایرنا، هیاتی 25 نفره از سفیران، کارداران و رایزنان فرهنگی کشورهای مالزی، سنگال، روسیه، داغستان، ونزوئلا، کره جنوبی، هندوستان، اندونزی، ترکیه و قرقیزستان روز شنبه با سفر به شهرستان کاشان از گلستان های محمدی و موزه گلاب قمصر، مجموعه جهانی باغ فین و چند بنای تاریخی این شهرستان دیدن کردند.

همچنین جمعی 30 نفره از همسران سفیران کشورهای عضو اکو و نمایندگی های دیپلماتیک خارجی مقیم تهران نیز هفته گذشته در سفری یکروزه از بناهای تاریخی نیاسر و کاشان دیدن کرده و با آئین سنتی گلابگیری آشنا شدند.

کاشان در فاصله 200 کیلومتری شمال اصفهان با بیش از هفت هزار و 500 سال پیشینه به عنوان یکی از مهمترین خاستگاه های تمدن بشری شناخته می شود و اثرهای جدید شناسایی شده مربوطه به دوره پارینه سنگی، قدمت این منطقه را به بیش از 100 هزار سال پیش می رساند.

 

( منبع: ایرنا) 

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: